Väestönsuojan vuosihuolto

Väestönsuojan huoltosopimusasiakkaana et korjauta vain yksittäisiä vikoja ja väestönsuoja täyttää jatkuvasti lain vaatimukset.

Väestönsuoja on tarkoitettu kestämään sata vuotta. Väestösuojan tulee olla aina käyttöönottovalmiina 72 tunnin kuluessa. Tämä edellyttää, että väestönsuoja on huollettu ja tarkastettu. Säännöllinen huolto ja tarkastus säästävät myös kiinteistön korjauskuluissa.

 

KATA Väestönsuojan huoltosopimuksen™ hyödyt

  • Väestönsuoja täyttää jatkuvasti lain vaatimukset.
  • Huoltosopimusasiakkaana voit olla huoleton väestönsuojien kunnon osalta
  • Väestönsuojien huolto on alan ammattilaisten hoidossa
  • Väestönsuojan korjauskustannukset pysyvät kurissa
  • Säännöllisen huollon avulla säästyt laitteiden turhilta rikkoontumisilta sekä muilta yllättäviltä kustannuksilta – esim. turha puhaltimen rikkoontumnen voi aiheuttaa jopa 7000 euron kustannukset.
  • Huoltoraportti todentaa tehdyt toimenpiteet ja on tallennettavissa sähköisesti

Yleisimmät huollon yhteydessä todettuja ongelmakohtia väestönsuojissa ovat mm. vanhentuneet varusteet, jumiin ruostunut viemärin padotusventtiili, joka saattaa tukkia viemärin sekä huollon puutteesta rikkoontunut suojapuhallin.

Miten väestönsuojan huoltosopimus toimii?
KATA väestönsuojan huoltosopimus on voimassa toistaiseksi ja voit irtisanoa sopimuksen ilman velvoitteita. Kata Safety Oy:n väestönsuoja-asiantuntijat suorittavat huollon sovitun aikataulun mukaisesti vuosittain ja toteutusta huollosta toimitetaan huoltoraportti tilaajalle. Huoltoraportti voidaan tallentaa suoraan kiinteistöhoidon järjestelmäänne.

Väestönsuojan huoltosopimuksen kustannukset vaihtelevat väestönsuojien määrän ja kohteiden sijainnin mukaan.

 

Vuosittaisen huollon kustannukset säästät jo välttämällä laitteiden turhat rikkoontumiset. Huoltosopimus sisältää perushuolto- ja korjaustyöt, joten säästät erilliset korjauskulut väestönsuojan osalta. (Normaali korjaustöiden tuntiveloitus on 63 eur + matkat + alv)

Tilaa väestönsuojan vuosihuolto tästä

Etsitkö tietoa väestönsuojan tarkastuksesta ja tiiveyskokeesta?

YLÖS