Murupolku-navigointi

Varautumista teollisessa mittakaavassa

Teollisuuden varautumisen kohteet ovat tulleet meille vuosien saatossa tutuiksi, ja olemme kehittäneet palveluvalikoimaamme ja osaamistamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisiksi. Varmistamme teollisuuden kohteissa muutostöiden jälkeiset palokatkot, sekä varmistamme kriittisen infran varautumisen aerosolisammutusjärjestelmillä. Toteutamme ja toimitamme säteily- ja säteilyannosmittarit teollisuuden tarpeisiin.

Palokatkojen kartoittaja kuvaamassa matkapuhelimella puutteellista teollisuuden putkiläpiviennin palokatkoa

Räätälöityä varautumista

Teollisuuden tarpeisiin suunniteltu palvelukokonaisuutemme sisältää mm. väestönsuojien tarkastukset ja tiiveyskokeet, sekä vuosihuollot ja modernisoinnit. Lisäksi tarkastamme, suunnittelemme ja toteutamme palokatkot kaikissa tiloissa, sekä huollamme ja toimitamme säteilymittarit ja potilasannosmittarit. Toteutamme myös Salgrom-aerosolisammutusjärjestelmät mm.  Sähköpääkeskuksiin, ICT-tiloihin, arkistoihin ja lämpölaitoksiin.

Palvelumme teollisuuden tarpeisiin

KATA® palokatkot

Paljon puhetta palokatkoista, mutta mitä konkreettisesti teollisuuden päättäjien kannattaa aiheesta tietää? Palokatkoista saadaan turvaa ja parhaimmillaan niiden avulla pelastetaan ihmishenkien lisäksi liiketoiminnalle kriittisiä tuotantotiloja.

Tutustu tarkemmin

KATA® väestönsuojat

Toteutamme tarkastukset, huollot ja tiiveyskokeet koulutetun väestönsuojan tarkastajan toimesta. Laadimme tarkastuksesta paloviranomaisen hyväksymän raportin ja väestönsuojan kerralla kuntoon.

Tutustu tarkemmin

KATA® säteilymittaus

Kata on säteilymittareiden uranuurtaja, jo vuodesta 1986. Omien, Pohjois-Karjalassa valmistettujen KATA®-säteilymittareiden lisäksi tarkastamme kaikki säteilymittarit merkistä riippumatta. Tarkastukset ja huollot tehdään tehtaallamme, jolla on Säteilyturvakeskuksen myöntämä turvallisuuslupa.

Tutustu tarkemmin

KATA® aerosolisammutus

Aerosolisammutus on tehokas ja siisti tapa suojata kiinteistön kriittiset tilat tulipalon varalta. Aerosolisammutusyksikkö reagoi jo palon alkuvaiheessa esimerkiksi yksittäisen sähkökeskuksen sisällä ja sammuttaa tulipalon nopeasti.

 

Tutustu tarkemmin

Asiakastarinoita

Katso kaikki referenssit

Siun soten ympäristöterveys otti säteilyn haltuunsa

Kun Siun soten ympäristöterveyden väki päivitti lakisääteistä häiriötilannesuunnitelmaansa, tunnistettiin tarve säteilyn ja säteilymittauksen koulutukseen.

Tutustu referenssiin

Ortopediatalojen palokatkot Jyväskylässä

Kiinteistökehitys- ja sijoitusyhtiö Develon rakennuttamat As Oy Jyväskylän Ortopedian ja Vaasankatu 2:n vuokrakerrostalot valmistuivat syksyllä 2022.  Kvr-urakoinnin toteutti Rakennustoimisto Kalevi Alonen Oy. Kohteiden palokatkourakoinnista vastasi Caupo Group Oy. Caupon kumppanina palokatkojen asennustyöt toteutti Kata Safety Oy. Luottotiimi – sellaisen ammattirakennuskemikaalien ja -tarvikkeiden kehittäjä sekä palokatkotuotteiden maahantuoja Caupo Group halusi Rakennustoimisto Aloselle tarjota. Jyväskylän keskustaan oli […]

Tutustu referenssiin

Isännöitsijä Mikko Myllymäki, THR Palvelu Oy

Kun asiakkaat ovat valtakunnallisesti toimivia kiinteistösijoittajia, kiinteistömanagerin kumppaniverkostolta vaaditaan timanttista osaamista ja asiakaslähtöistä ajattelua. Juuri siksi THR Palvelu Oy valitsi väestönsuojien tarkastusten ja huoltojen sekä palokatkojen asiantuntijakumppaniksi Kata Safetyn.

Tutustu referenssiin

Tarkan euron PKO ei tuhlaa, vaan pitää väestönsuojansa tiptop-kunnossa

Noin 250 000 neliötä ja 90 kiinteistöä eri puolilla Pohjois-Karjalaa – kauppa- ja liiketiloja, hotelleja, ravintoloita ja pysäköintitiloja. Pohjois-Karjalan Osuuskaupan muhkeaan kiinteistömassaan kuuluu myös kymmeniä väestönsuojia. Niiden huolloista ja tarkastuksista huolehtii joensuulainen Kata Safety Oy.

Tutustu referenssiin

Katso kaikki referenssit

Joni Rahunen

Jyväskylä, Tampere

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

+358 40 764 9560

Mikko Pesonen

Joensuu, Kuopio

Väestönsuojat, palokatkot ja aerosolisammutus

+358 40 175 7868

Haluatko tietää lisää palveluistamme teollisuudelle? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.